Návody  
                                                                                                                   
                                                                                                                             
  Hlavní stránka

Návody na přípravu výrobků pro jídelny společného stravování

                                                                                                             
  Informace o společnosti                                                                                                              
  Naši zákazníci

Kliknutím na příslušný název výrobku se můžete podívat na návod na přípravu.

Recepty na přípravu hotových pokrmů

  • Kuřecí stehna s toskánskou omáčkou
  • Mléko sušené plnotučné
  • Paella
    Paella je oblíbené španělské národní jídlo, připomínající naše rizoto. Typického žlutooranžového zabarvení dosáhneme přidáním šafránu. Tzn. 1 sáček kořenícího přípravku s šafránem PAELLA. Paella se připravuje na spoustu způsobů a fantazii se meze nekladou.

    Základem jsou většinou kousky drůbežího či králičího masa nebo plody moře, které se ve větším hrnci krátce orestujeme na troše olivového oleje.

    Po chvíli přidáme na proužky nakrájené papriky různých barev, kousky loupaných rajčat, nahrubo rozkrájenou cibuli, černé olivy a příp. plátky kořenové zeleniny, sterilovaný hrášek nebo kukuřici.

    Asi po 2 minutách přidáme k restované směsi propranou rýži (0,5 kg na 6 porcí), promícháme a zalijeme 0,75 l vody. Osolíme, okořeníme pepřem (paprikou) a vsypeme balíček směsi Paella, obsahující kromě koření též šafrán. Za občasného zamíchání přivedeme k varu a mírně vaříme asi 5 minut.
    Potom polohustou směs přelijeme na zapékací paella pánev (pekáč) a v troubě vyhřáté asi na 180 °C zapékáme přibližně 30 minut.

    Zapečenou paellu postavíme doprostřed stolu a servírujeme na talíře.

    Znamenitě chutná s lehkým suchým vínem i pivem.

    Dobrou chuť Vám přeje ACTUS GASTRO s.r.o..
  Sortiment zboží
  Ceník
  Akce
  Online objednávky
  Objednávkový list
  Dodavatelé
  Návody
  Užitečné rady
  Specifikace
  Kontakty