Návody  
                                                                                                                   
                                                                                                                             
  Hlavní stránka

Návody na přípravu výrobků pro jídelny společného stravování

                                                                                                             
  Informace o společnosti                                                                                                              
  Naši zákazníci

Kliknutím na příslušný název výrobku se můžete podívat na návod na přípravu.

Recepty na přípravu hotových pokrmů

  • Kuřecí stehna s toskánskou omáčkou
  • Mléko sušené plnotučné
    Návod na přípravu:

    • Do vhodné nádoby nalijeme 150 ml vlažné vody, ve které rozmícháme metličkou 100g sušeného plnotučného mléka.
    • Po rozpuštění sušeného mléka, přilijeme cca 1 litr vlažné vody a opět metlou rozmícháme.
    • Následně za stálého míchání mléko ohřejeme na požadovanou teplotu..
    • Tímto poměrem ředění získáme plnotučné mléko s vysokým obsahem tuku.
    • Dále můžeme ředit na požadovanou hustotu mléka.

    Balení pro velkokuchyně: 25kg

    Trvanlivost: 12 měsíců
  • Paella
  Sortiment zboží
  Ceník
  Akce
  Online objednávky
  Objednávkový list
  Dodavatelé
  Návody
  Užitečné rady
  Specifikace
  Kontakty